Byggnadsingenjör med intresse och fallenhet för arkitektur sökes!

21.02.2022

Arcotify/Bostadslyftet AB är det lilla kontoret med de stora resurserna. Vi är just nu mitt uppe i en expansiv period, därför kan vi erbjuda dig spännande och på samma gång utmanande och komplexa arbetsuppgifter. Bland våra uppdragsgivare finns såväl fastighetsbolag, kommuner som företag och privatpersoner. Vi jobbar alltid nära kunden och lyssnar noga på behovet och utvecklar tillsammans idéer och funderingar till verklighet.

Hos oss arbetar utbildade arkitekter och byggnadsingenjörer med mångårig erfarenhet av bygglagstiftning och byggbranschen. Vi utför alla sorters arkitektuppdrag, från förslag och skisser till färdiga arbetshandlingar och detaljlösningar. Vi utarbetar även detaljplaner och gör presentationsbroschyrer för olika projekt. Tekniska utredningar och färgsättningar står vi också gärna till förfogande med.

Hos oss kan du förvänta dig att bli bemött med entusiasm, glädje och professionalism. Vi brinner för form, arkitektur och innovativa ingenjörslösningar. Vi drivs av genuin nyfikenhet och att ha möjligheten att skapa kreativ, formstark och betydelsefull arkitektur samtidigt som vi är noga med handlingar, projektering och detaljer. Arcotify/Bostadslyftet AB har en positiv företagskultur och det ges möjlighet till vidareutveckling inom bolaget.

Just nu söker vi utbildade byggnadsingenjörer med intresse och fallenhet för arkitektur och design. För att kunna lyckas med uppdraget så krävs det att du har erfarenheter av byggnadsprojektering och bygglovshandlingar. Du ska också kunna jobba både i grupp och självständigt. Behärska svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. För att lyckats hos oss behöver du ha kunskaper inom plan- och bygglagen. Goda kunskaper inom Boverkets byggregler och erfarenhet av att arbeta i en liknande roll. God datorkunskap och erfarenhet av verksamhetssystemen är ett krav. Du ska också bemästra byggsystem, tycka om tekniska detaljer, är grundlig och korrekt i leveranser.

Vi tror också att du kan planera och organisera arbetet självständigt och målmedvetet, och även prioritera resurser och hantera tiden på ett kostnadseffektivt sätt. Du har god kommunikativ förmåga, pedagogiskt, lyhörd och gediget intresserad av människor, samhälle och byggnadsingenjörskonst.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tänk på att tjänsten kan bli tillsatt redan före sista ansökningsdag. Skicka in ansökan med CV redan idag!

För den hör rekryteringen samarbetar vi med WeQube AB. Vänligen kontakta info@weqube.se eller/och ring 0735222685 för mer information.

Läs mer om arbetsgivaren på www.bostadslyftet.se