WeBlogg

Bennet & Partner AB är numera dotterbolag till Arcotify Bostadslyftet AB och därefter byter namn och ledning till WeQube AB. Vill du veta mer kontakta pressavdelningen på 0793499229 eller maila till info@weqube.se

Workshop och inspirationsföreläsningar hos WeQube 

Välkommen på en värmande Julfika!

Den 15 december 16:15 hos Arcotify/Bostadslyftet AB på Åby Arenavägen 8A, Mölndal

Varmt välkommen att i lugn och ro mingla skaffa nya affärspartner och julfika en stund med oss. Vi bjuder också på spännande föreläsningar om kommunikation och ledarskap. Hoppas vi ses!


Vi på Arcotify/Bostadslyftet AB & WeQube AB vill bjuda våra kunder, samarbetspartners och kollegor i branschen på en värmande julfika. Vi hoppas att få avnjuta julfika och lite julstämning och matnyttig föreläsning tillsammans med dig!

16:15 - Mingel och Fika

17:00 Vad händer hos oss! Presentation Bostadslyftet AB - Leila Heydari

17:15 - "Vad gör du när strömmen bryts och alla batterier är tomma" - Stephan Philipson.

Stephan är en dynamisk och inspirerande utbildare och föreläsare med mångårig erfarenhet inom marknadsföring och försäljning. Med bakgrund som yrkesmilitär, marknadschef, utbildare av exportsäljare samt med ett genuint intresse som politiker har han en spännande och intressant bakgrund som han gärna delar med sig av. I den aktuella föreläsning får man tänkvärda exempel på vilka egenskaper som krävs för att mötta dina kunder när endast dina personliga egenskaper kan hjälpa dig.

17:45 - "Jag har en Hemlighet" - Mustafa Mustafa

Alla har hemligheter. Vissa stora få, vissa flera små. Vissa är oerhört viktiga att dela med sig av, men svåra att förmedla. Vissa är hemskt viktiga att behålla, men sprider sig som virus. Vilka skulle vi vara utan hemligheter? Det är viktigt att förstå att hemligheter har en viktig roll i samhället. Hur? Relationsbygge och tillit. Hemligheter har olika betoning, vissa är bra, och vissa är mindre bra. Hur påverkas vi av hemligheter och vad kan vi lära oss om vad vetenskapen säger? Här presenteras en interaktiv redogörelse för vilka vi är under ytan. 3 livsbaserade händelser kommer att redovisas i hand med forskning. Därefter diskuterar vi innebörd, och låter se vidare utveckling. Vi kommer även att upplysa om tre av universums största hemligheter. Välkomna till ett mysterium!

Mustafa från WeEducate, WeQube är en social entreprenör, inspiratör och föreläsare. Hans passion är att göra social impact, jobba med människor och honung. Mustafa Mustafa beskriver själv sig som en hopplös romantiker.

18:15 - Eftermingel...

Registrering krävs: Begränsad antal platser!

För mer information kontakta gärna Rabbiya på rabbiya@arcotify.se (0762424660)

Det går också bra att vidarebefordra denna inbjudan om du har någon kollega som då kan anmäla sig själv. Vi vill informera om att vi kommer att ta mingelbilder för att kunna använda i våra digitala kanaler. Om du inte vill synas på bild är det bara att säga till fotografen på plats.Skulle du vilja gå med affärsnätverk och utveckla dina affärer? Gå med Bennet & Partners Business Club! Vill du veta mer? Kontakta oss redan idag! 

Gå med WeQube Business Club! 


Välkommen till en inspirationsföreläsning & frukost 26 november 2020

Föreläsningen kommer sändas Live i samarbete med Dark Duck Studio från Åby Travet i Mölndal. Sändningen kan du bland annat se från Bennet & Partners Facebook Live och Youtube Studio. Frukosten erbjuds i samarbete med Olssons Mat  som du kan hämta hos oss på Bennet & Partners i Mölndal. Anmäl dig i formulären nedan så du får upphämtningskoden. Och gör det redan idag! 


INTRYCK SOM GER AVTRYCK

BEMÖTANDE/FÖRSTA INTRYCK Hur gör man egentligen ett gott första intryck? Och hur påverkas vi av vår 40.000-åriga hjärna när vi möter nya människor? Föreläsningen Intryck som ger avtryck tar avstamp i modern hjärnforskning, tar en omväg runt kroppsspråk och avslutar med att manipulera publikens hjärnor. Välkomna till en både lärorik och inspirerande morgon!


KRISTOFFER BERGENDAHL 

Kristoffer är pedagogen som bytte sida och sadlade om till föreläsare. Han driver i dagsläget utbildningsföretaget Inbilda Utbildning AB och har flera stora samarbeten på sin meritlista. Utöver det är han också författare till boken Somliga står på skakiga ben - En inte helt otrolig bok om storytelling och presentationsteknik, vilken är i final i Svenska Publishingpriset som avgörs i mitten av november.

Som föreläsare får han genomgående toppbetyg och kommentarer som: "Mycket inspirerande och en otrolig förmåga att fånga publikens uppmärksamhet!" är snarare regel än undantag. 

Välkommen till en inspirationsföreläsning & frukost den 12 november 2020

OBS! Föreläsningen kommer sändas Live i samarbete med Dark Duck Studio från Åby Travet i Mölndal. Sändningen kan du bland annat se från Bennet & Partners Facebook Live och Youtube Studio. Frukosten kan du hämta själv från Margareta Bröd & Bakverk Idunagatan 2, 431 44 Mölndal. Anmäl dig här nedan för få ut upphämtningskod. Du kan även få tillgång till ett provsittningsplats hos oss på FirstOffice Åby Arenaväg 8A under dagen och sändningen. 
Kontakta gärna så får du veta mer!     

Att tala så att andra lyssnar!

Vill du att din presentation verkligen ska beröra och påverka?

Vill du känna dig rakryggad och karismatisk när du gör ditt framförande? Vill du att andra verkligen ska lyssna på dig när du pratar?

Anette Nääs har arbetat som skådespelerska och regissör inom teater, film och tv. De senaste 10 åren har hon utbildat, coachat, förläst och hjälpt människor att presentera och kommunicera på ett fängslande och engagerande sätt. Under denna föreläsning berättar Anette hur du använder din kropp och din röst på bästa sätt. Hur du plockar fram din karisma och utstrålning när du behöver den som bäst.

Anette Nääs Har arbetat som kursledare och coach i kommunikation och presentation i 10 år, hennes kunder är allt från musiker med scenskräck till chefer som ska presentera nya idéer och ungdomar som ska söka sitt första jobb. Anette har hållit över hundra kurser i presentationsteknik samt utformat en utbildning i presentation online. Hon är också utbildad Reiki master, mindfulness och yoga instruktör samt utbildad skådespelerska och har arbetet i ca 15 år som skådespelerska och regissören om teater, film och tv samt medverkat i flera dramaproduktioner på bl.a SVT. Har även arbetat som gruppchef på ett Studieförbund med fokus på kultur och integration.

Anmälan till inspirationsföreläsning & frukost 12 November 2020

OBS! Föreläsningen kommer sändas Live i samarbete med Dark Duck Studio från Åby Travet i Mölndal. Sändningen kan du bland annat se från Bennet & Partners Facebook Live och Youtube Studio. Frukosten kan du hämta själv från Margareta Bröd & Bakverk Idunagatan 2, 431 44 Mölndal. Anmäl dig här nedan för få ut upphämtningskod. Du kan även få tillgång till ett provsittningsplats hos oss på FirstOffice Åby Arenaväg 8A under dagen och sändningen. 
Kontakta gärna så får du veta mer!    

Boka ditt första kostnadsfria konsultation  

— Bli först att läsa våra nyheter! —