— VISION —

Vår vision är att vara första valet för dig som behöver skräddarsydda rekrytering eller konsultlösningar. Tillsammans utgör vi ett nätverk av energirika och innovativa konsulter. Med stort engagemang, kompetens och prestigelöshet lyfter vi fram och stödjer varandra att skapa en mervärde för våra kunder, företag som privatpersoner. 

Välkommen Du också !


— AFFÄRSIDÉ —


WeQube vill skapa ett mervärde för våra kunder, företag som privatpersoner och konsulter.

Vi är det personliga företaget som kan vår bransch, finns nära Dig och alltid håller vad vi lovar.

Våra ledord är professionella, innovativa och närhet.

Vi bygger långsiktiga affärsrelationer, där våra ledord alltid lyser. Våra konsulter är av högsta kvalité. 

Vi kommer också att arbeta sociala engagemang.

— NYTÄNKANDE LEDARSKAP —


Om Du vill förändra en prestation i ett team eller som individ behöver individen eller teamet förändra sina beteenden. Du önskar ofta förbättra en prestation, men har inte klart för Dig vilka personliga beteenden som behöver förändras.  Du behöver helt enkelt insikt om din personprofil. Först då är Du medveten om dina drivkrafter, styrkor och utvecklingsområden. Du kommer att kommunicera bättre, ta bättre beslut, skapa bättre relationer och förbättra dina prestationer. 

VI TROR PÅ MÄNSKLIGA MÖTEN

Kanske är vi traditionella i dagens digitaliserade samhälle, men vi är övertygade att bra relationer bygger på närhet, ärlighet och personliga kontakter. Därför sätter vi alltid våra kunder och konsulter i centrum.


TRYGGHET PÅ ALLA PLAN

Vi vill att våra kunder och konsulter skall känna sig trygga med WeQube AB. Varvid vi ständigt arbetar med etik, moral och ständiga förbättringar.  

— BRANSCHKUNSKAP ÄR A & O —


Vi besitter gedigna kunskaper inom kompetensförsörjning. Våra konsulter är av högsta kvalité och har såväl utbildning och erfarenhet samt goda vitsord från respektive bransch. Varför inte låta oss vara ditt bollplank i eran rekrytering, HR eller rent av sköta detta viktiga område. 

— ERFARENHET OCH 100% ENGAGEMANG —


Tillsammans har vi över 40 års erfarenhet inom rekrytering och konsultuthyrning, där vi sett många svårigheter med att hitta rätt person och kompetens.

Vi använder oss av en beprövad och genomtänkt rekryteringsprocess. Du leds hela vägen av en och samma person som genomför tidsplanering, kartläggning, mötesbokning, analyser, strategi och åtgärdsprogram.

Vi vill på så sätt säkerställa ett helhjärtat engagemang och en genomgående struktur, samtidigt som vi kan minimera tiden som uppdragsgivaren behöver involveras i projektets rekrytering.

VI GÖR SKILLNAD, GÖR DU?

Vi skapar mervärden för våra kunder och konsulter varje dag. Det vore förmätet att säga att vi gör det för samhället i stort, men vi ser våra kunder växa och öka sin lönsamhet. Våra konsulter inspirerar, levererar och utvecklas.

Vill Du göra skillnad, tveka inte. Välkommen att höra av Dig

 

 

Vi är specialister på det som du inte kan se "kompetens". 

— TRYGGHET PÅ ALLA PLAN —

 

 

— Kontakta oss —

 Vi bekräftar din bokning via mejl.

It doesn't make sense to hire smart people and then tell them what to to , We hire smart people so they can tell us what to do. 

Steve Jobs