WeRecruit

WeRecruit 

Att ha rätt medarbetare vid varje tillfälle i ett företag eller organisation är en utmaning. Många har inte möjlighet att avsätta tid eller resurser eller kanske rent av saknar kompetens i fråga.

En förändringsbar och effektiv lösning är därför att tillfälligt hyra in konsult med er rätt kompetens för uppdraget. Vi skapar något nytt med färdigutvecklat kompetensverktyg för konsulter och rekrytering.

Arcotify/Bostadslyftet AB är det lilla kontoret med de stora resurserna. Vi är just nu mitt uppe i en expansiv period, därför kan vi erbjuda dig spännande och på samma gång utmanande och komplexa arbetsuppgifter. Bland våra uppdragsgivare finns såväl fastighetsbolag, kommuner som företag och privatpersoner. Vi jobbar alltid nära kunden och lyssnar...

För att förstärka vår organisation och öka vår kundservice så söker vi nu en säljare. Vi söker dig som brinner för kundkontakt, administration och har ett öga för personlig utvecklig och entreprenörskap.

Arbetat inom yrket i minst 5år, helst Elservice.
B-körkort
Bosatt i södra Göteborg, norra Halland eller liknande
Mycket god svenska tal och skrift
Social, kund/service-inriktad.
Seriös och pålitlig
Tycka om att motionera/träna

För kunds räkning söker vi OVK Besiktningsman. Vår nya partnersföretag står nu inför en större expansion och vi vill gärna att du är med i den resan och full fart framåt under 2021!

Behöver du kontakta oss?