"En rekrytering behöver inte längre vara en dyr och långsam historia."

Spara tid och pengar. Abonnera rekryterare på tre, sex eller tolv månader. Och få tillgång till obegränsad antal rekryteringar!

Ring  0793 499 229

Rekryteringsjouren - för dig som söker rätt person till ditt uppdrag! 


Rekrytera rätt talang med rätt företagskultur

Spara både tid och pengar och abonnera rekryterare på tre, sex eller ett år. Och få tillgång till obegränsad antal rekryteringar, rådgivningar och stöttning inom specifika kompetensområden. Behöver din verksamhet rekrytera en särskild kompetens är det viktigt att vår rekryterare snabbt förstår de olika rollerna och även får ta del av din verksamhet och företagskultur. Våra avtal är icke bindande och du får säga upp avtalet när du vill. Vi är genuint intresserad av människor, företag och samhälle vi verkar inom. Vill du verkligen får hjälp och hitta den bästa kandidaten så tveka inte kontakta oss på 0793 499 229 eller maila på kontakt@weqube.se 

WeQube - Extremt nyfiken, på riktigt.

Ekonomi & HR

Behöver du hjälp med rekrytering och bemanning inom ekonomi, bank, finans eller försäkring? Vi kan hitta rätt ekonom, ekonomiassistent och controller för ditt företag baserad på dina behov. Våra specialister kan också hjälpa dig med rekrytering och bemanning inom HR och lön, på alla jobbnivåer.  


Marknad & Försäljning

En bra säljspecialist eller marknadsförare kan ta ert företag till nästa steg. Vi hjälper dig med att hitta rätt medarbetare inom sälj, marknadsföring, kommunikation och inköp i olika branscher och positioner. Våra processer är kostnadseffektiv, snabba och håller koll på att matcha rätt talang som finns i marknaden efter dina behov.  

Teknik & IT

Vi hjälper ert företag med att rekrytera och bemanna personal inom en mängd olika IT-roller som utveckling, support, drift, teknik och projektledning. Vi bedömer ditt IT behov och hitta rätt kompetenser som matchar ditt krav. Vi har kunskaper inom verksamhetsnära IT, teknologi, utveckling, ledare & chefer, infrastruktur & it-support samt e-handel.


Lager & Transport

Behöver ni en chef eller teknikspecialist inom transportbranschen eller lager och logistik? Har ni kort tids behov av en förare? Våra specialister har lösning för dig som garanterar hög kvalitetrekrytering och bemanning.  

Bygg & Infrastruktur

Våra specialister har erfarenhet att hjälpa kunder med rekrytering och bemanning i byggbranschen. Vi uppdaterar vår kandidatbas regelbundet och därför kan hitta snabbt för att matcha dina behov för teknisk medarbetare inom bygg och infrastrukturutveckling 

Kontor & Administration

Våra erfarna specialister har en bred kandidatbas med allt från assistenter, administratör, sekreterare, kundtjänst, back office personal och projektledare. Där kan vi match dina behov med personal som passar bäst med det och skicka erfarna personal till ditt arbetsplatsen inom en kort tid.   

HITTA RÄTT, SNABBT & KOSTNADSEFFEKTIVT HÄR OCH NU!

Vi erbjuder skräddarsydda och skalbara rekryteringslösningar. Vår främsta uppgift är att matcha rätt kandidat med rätt företagskultur och vi tror att en specialist är avgörande för att hitta den bästa kandidaten. Vi förenklar och effektiviserar rekryteringsprocessen genom att erbjuda hjälp med valda delar eller hela processen.  Våra erfarna rekryteringskonsulter kan stötta dig med strategier, projektupplägg, utbildning och andra behov. Abonnera din egen rekryterare på tre, sex eller ett år. Och få tillgång till obegränsad antal rekryteringar. Säg upp, när du vill, utan några förbindelser eller uppsägningstid.  

Vi ger konsultativ rådgivning och är engagerade hela vägen för att säkerställa hög kvalitet i rekryteringsprocessen. Med vår nischade erfarenhet av kandidatmarknaden kan vi hitta rätt match för varje kund.


VILL DU BLI KONTAKTAD?

Behöver du hjälp med rekrytering? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

Kontakta oss genom att ring 0793 499229 maila kontakt@weqube.se