— VD Har Ordet —

Sportlovet står för dörren med alla aktiviteter som våra barn kan ta del av, men varför inte ge Dig möjlighet att sporta lite själv. Det blir inget vanligt sportlov/semester med tanke på pandemin. Det var för 1 år sedan de första rapporterna kom om Covid -19 och vem hade anat hur det skulle bli eller kommer att bli. Vi är många företagare som har fått chansen att fundera hur vi skall bygga våra företag, utveckla våra tankar, affärsidéer och få vår business att rulla. Jag lyssnade precis på framtidsvisionären Göran Adlén om hans tankar om framtiden. Hans devis var att i dessa tider våga satsa och utveckla ditt företag.

Vi på Bennet & Partners AB har till dags dato satsat på rekrytering, bemanning och utbildningar inom främst kommunikation. Vår tanke har hela tiden att erbjuda våra kunder ett mervärde. Vi kan vara navet i kompetensutvecklingsfrågor och stödja Dig i HR frågor. 

Vi tar nu nästa steg och erbjuder ledarskapsutveckling, teamutveckling och coaching. Där vi utgår från teoretiska modeller och omsätter dessa till kundens vardag.

Vidare har vi samarbete med fantastiska partners i andra branscher där deras kompetenser tillfaller våra kunder ex inom marknadsföring, IT support, sälj, hemsidor. 

Vi har även samarbete med en psykoterapeut som stödjer oss i HR frågor och coaching.

Vår tanke är att vi skall vara navet för våra kunder. 

Tveka inte, kontakta oss så berättar vi mer vad vi kan bistå med

Ps glöm nu inte att sporta och gärna ute, vi finns på plats mellan sportandet


Jan Sammels
Vart är vi på väg, som herr Luuk utropar på kommande fredags begivenheter. Svaret på 10 poäng är givet - det vet vi inte. Vårt första stop blev Åby Arena Mölndal. Affärsplaner, strategier är satta, budget lagd. Tänk att äntligen startat en egen business med några kollegor, namnet förpliktar. Vi besitter kompetens från olika områden och har lång erfarenhet inom den bransch vi verkar inom. Kommer vi ut på marknaden, hittar vi kunder och kandidater. Vad gör oss unika. Invigningen eller vårt öppna hus blev lyckad. Hemsidan har redan lovordats från folk i branschen.

8 poäng, vi är på väg framåt, ta chansen att deltaga på vår resa

6 poäng, ledarskap - lite tankar kommer i veckan

4 poäng, kommunikation , först ut erbjuder vi våra kunder en frukostföreläsning - att tala så att andra lyssnar

2 poäng destinationen är Bennet & Partners AB, Åby Mölndal det är där det händer

Hösten är här med rusk, regn, kyla och mörker eller tänker jag vilka fina färger naturen skapar, tända ljus, mys och goda grytor. Vilken skillnad på mindset.

Tänk om vi kan hitta ljuspunkter i tillvaron och på jobbet istället för att se allt lite mörkare. Vore det inte bra för alla, dig själv, familjen, släkt, vänner, arbetskamrater och dina affärspartners.

Tips från VD;n

Denna första kollega som du träffar idag, tänk följande;

Hur skall jag få denna person att lyckas i sitt uppdrag, agera därefter.

Vid en dålig tanke, vänd på den, agera därefter.

Reflektera över hur du kommunicerar med din omgivning, se vårt erbjudande

När du anställer personal, är det genom nätverk eller personliga kontakter eller anställer du personer för sin potential, digital  mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestationer.

Hur tänker du kring hållbar rekrytering.

Vore intressant att dela dina tankar.