WeInvest

Social Impact

WeInvest - Social Impact - erbjuder kostnadsfri affärs- och innovationsrådgivning, föreläsningar, seminarier och workshops för erfarna, och blivande entreprenörer som vill starta, driva och utveckla företag. Vi jobbar främst med företag inom, IT/Tech, som vill göra social impact effekten på människor och samhällen som inträffar som ett resultat av en handling eller icke-handling, det kan vara en aktivitet, ett projekt, ett program eller en policy. 

Vi vill vara en del av kraften som strävar efter att vara med och ha positiv inverkan i samhället. Vi gör det genom att vara en del av de goda krafterna med utgångspunkt från  individens egna drivkrafter och stödjer gott ledarskap, inkludering, entreprenörskap och innovationer. Affärer och kapital har makten att vara krafter för det goda. Vårt konsultteam för social påverkan hjälper dig som ska starta eller har en väletablerad verksamhet att omvandla din kärnverksamhet eller affärsstrategi inom din affärsplan att skapa positiva ekonomiska, miljömässiga och samhälleliga effekter på ett sätt som är lönsamt på lång sikt.

Strävar du också efter att förbättra världen genom att ta itu med sociala frågor och främja positiv förändring? Kontakta oss genom formulären nedan, eller maila. Det går givetvis bra att ringa till oss. Vi jobbar lokalt, nationellt eller globalt.

Jag vill bli kontaktat av WeInvest - Social Impact

 Vi bekräftar via mejl.

WeInvest - Social Imapct

WeInvest 

Otterhällegatan 2 411 18 Göteborg

0793499229

kontakt@weqube.se