JOB FAIR & CAREER EXPO 

Här finns jobben - Arbetsmarknadsläget Kungsbacka 2023

Vi är ett entreprenörsteam som är fokuserade på att bygga nära relationer med företag i Kungsbacka. Vi skall genomföra ett projekt i Kungsbacka som vi döpt till "Här finns jobben - Arbetsmarknadsläget Kungsbacka 2022". 

Tanken med detta projekt är att få en aktuellt nulägets analys av arbetsmarknaden och företagens kompetensbehov. Vi  kommer under senare delen av våren presentera utfallet av detta projekt samt ge förslag till åtgärder. Allt ifrån utbildningsbehov till förmedla arbetssökande vilka av olika skäll blivit utan arbete. Att bli utan arbete innebär inte att man samtidigt blir av med sin kompetens. Vi kommer också titta på bristyrken i området och matcha det med näringslivets behov och efterfråga.

Vi behöver ca 30-45 minuter av Din tid för att lyssna på dina åsikter och tankar kring ditt företags kompetens och utbildningsbehov i din bransch. 

Tveka inte kontakta oss för frågor eller mer information. Fyll i formulären nedan eller kontakta någon av oss i teamet nedan så återkommer vi till dig så fort som möjligt! 

Stephan Philipsson

+ 46 706 079 598

stephan@weqube.se

Mustafa Mustafa

+ 46 793 251 531

mustafa@weqube.se